06-44715540
info@hijsklussenlimburg.nl

Heeft u een hijsklus? Huur een alukraan!

Bent u in Zuid Limburg op zoek naar een hijsspecialist waar u een hijskraan kunt huren met kraanmachinist? Dan bent u bij Hijsklussen Limburg aan het juist adres. Wij verhuren een Alukraan met kraanmachinist voor een zeer aantrekkelijke prijs. Of het nu gaat om het hijsen van glas, airco’s, bouwmaterialen, zwemspa’s of wat anders.

Een ander sterk punt van de nieuwe Alukraan is zijn superieure flexibiliteit.

Makkelijk de alukraan huren

Onze alukraan huren is vrij eenvoudig bij ons. Door hem online te boeken bent u verzekerd van de Alukraan op locatie voor de gekozen datum.

Na de online boeking krijgt u van ons een email met de bevesting van de opdracht. Zou u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Onze Alukraan word op locatie opgebouwd en weer afgebroken als u project klaar is. Ook zit er altijd een kraanoperator bij zo hoeft u zelf helemaal niets te doen.

Verhuurt van Alukraan altijd met kraanoperator

Alukraan met Kraanoperator geleverd op de door u gewenste tijd en locatie. Verhuur alleen mogelijk met kraanoperator. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons. En wij zullen zo snel als mogelijk u de offerte toesturen per mail.

Als Hoogwerker te gebruiken

De aluminium-kraan is inzetbaar als hoogwerker. Zo kunt u gemakkelijk op hoogtes werken met onze alukraan en dat alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Hulp bij verhuizen

Wij helpen u ook graag mee met de grote stukken tijdens de verhuizing op hoogte. U kunt bijvoorbeeld u bank niet boven krijgen via de trap. Maar wel door een raam op de bovenverdieping. Ook dan helpt onze hijskraan graag een handje.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *